Υπηρεσίες

Τα γραφεία μας είναι σε θέση να σας παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που αφορούν γενικά στην αγοραπωλησία ενός ακινήτου, είτε θέλετε να αγοράσετε, είτε να πουλήσετε, είτε να ενοικιάσετε ένα ακίνητο, είτε να χρηματοδοτηθείτε.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο

Υπάρχει μια πολύ μεγάλη γκάμα ακινήτων σε πολλές περιοχές της Αττικής και μέσω δικτύου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας, οι άρτια εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας να είναι σε θέση να σας προτείνουν τα ακίνητα που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας, σε λίγες ώρες να τα επισκευθείτε και αφού επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα να πετύχουν την καλύτερη δυνατή διαπραγμάτευση.

Αν θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας

Οι συνεργάτες μας πρόθυμα και άμεσα θα εκτιμήσουν το ακίνητό σας στην τιμή που ανταποκρίνεται στις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς, ώστε η πώλησή του να πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από την άλλη θα σας απαλλάξουν από τις συχνές και άσκοπες επισκέψεις έχοντας διερευνήσει τις ανάγκες του εκάστοτε υποψήφιου αγοραστή. Επίσης το ακίνητό σας θα διαφημιστεί με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους μέσω του site μας, μέσω των μεγαλυτέρων portal ακινήτων και του τύπου.

Αν θέλετε χρηματοδότηση για την αγορά ενός ακινήτου

Οι πιστοποιημένοι από τις εγκυρότερες τράπεζες της αγοράς συνεργάτες μας, θα σας βοηθήσουν χωρίς καμμία δική σας οικονομική επιβάρυνση, στην επιλογή του καλύτερου δανειακού προγράμματος και στην διεκπεραίωση του στεγαστικού σας δανείου, άμεσα, γρήγορα, αξιόπιστα, σε οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας σας εξυπηρετεί, ανεξαρτήτως εαν η αγορά του ακινήτου σας πραγματοποιηθήκε μέσω των γραφείων μας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Ένας εκπρόσωπός μας βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ερώτησή σας! Επικοινωνήστε μαζί μας
Loading...